Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd op spandoeken?

De standaard levertijd op spandoeken bedraagt 5 werkdagen. Indien u het spandoek eerder wenst te ontvangen, kunt u dat aangeven op de productpagina.

Zijn de genoemde prijzen inclusief BTW?

Ja, alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Is spoedlevering mogelijk?

Spoedlevering is mogelijk! Standaard is de levertijd 5 werkdagen. Mocht je je spandoek sneller in huis willen hebben, dan kun je hiervoor kiezen op de pagina van het spandoek (productpagina). Mocht je het spandoek met spoed nodig hebben (vandaag voor 16:00 besteld), dan heb je het spandoek overmorgen in huis.

Waar kan ik mijn bestelling ophalen?

Het afhaaladres krijg je van ons per e-mail door zodra je order bijna gereed is. Ons afhaaladres staat bewust niet benoemd om ongewenste aanloop te voorkomen en we op deze manier toch nog een beetje privacy hebben šŸ™‚

Op welk materiaal wordt mijn spandoek geprint?

Wij printen standaard op 510 grams PVC Frontlit. Mocht je een specifieke wens hebben of toch een andere afwerking wensen dan mag je ons altijd even een mailtje sturen naar info@verjaardagdoek.nl.

Contact opnemen

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Betalen

Betalen kan bij ons op verschillende manieren:

  • Betalen bij afhalen in Hengelo ov (contant)
  • Betalen via iDeal (+ā‚¬0,25 per transactie)

Levering

Standaard is de levertijd 5 werkdagen. Eerder leveren en zelfs spoedlevering is mogelijk tegen meerprijs. Deze prijzen staan benoemd op de product pagina’s.

Garantie en retour

Spandoeken komen niet in aanmerking voor het retourrecht, tenzij het gaat om schade of een aan te tonen fout in ons productieproces.